Välj en sida

Chickenrace

​Chickenrace lever vidare tack vare Two wheels Club Alingsås.

Anmäl er till årets race via facebook, ni når anmälningssidan via denna länk:
Anmälan Chickenrace 2020

 

 

PM.
Idag 2019-11-17 har Alingsås Motorveteraner tagit beslutet att det inte blir något Chickenrace 2020! Beslutet står fast, och vi får se framöver om det kommer tillbaks i ett annorlunda koncept! Arrangemanget har blivit så stort och tungstyrt, med ökande åkarskara år efter år!

Förstå mej rätt! Vi är en klick som älskar Chickenrace och har firat moppepåsk varje år i 27 år, sedan rallyt startade, och det har varit med kärlek för mopederna och för all glädje vi mött av er åkare! Vi är en förening där åldern och hälsan tar ut sin rätt hos de flesta eldsjälarna, så det är dels av denna anledning och dels för att arrangemanget inte har den fasta plats med alla de möjligheter som krävs för att inte slita ut oss som så gärna vill, men inte räcker till längre!

En epok går i graven, och det känns lika tråkigt för oss som för många av er! Men allt har sin tid, och Vi vill tacka alla härliga åkare, nya som gamla för de år ni hängt med på vårt speciella rally!

Chickenrace hade inte blivit, vad det är utan er, och vi har upplevt många härliga ögonblick, som funktionärer/arrangörer!

Tack till er alla, för att ni varit en del av det hela, och vi hoppas vi ses på vägarna ändå framöver ❣️ Vi kommer inte sluta åka moped, men 2020 står veteranfordonsträffarna, marknaderna och nationaldagsrallyt för gammelbilarna i fokus! Vi får se vad som händer året därpå!

Så Tack för oss och vi får se vad framtiden för med sej!

Marie & Kerstin för Alingsås Motorveteraner